Con motivo da celebración do dÃa dos namorados, no taller de reposterÃa quixemos facer un doce que representase  o amor; e por iso, se nos ocorreu facer uns corazóns de hoxaldre recheos de chocolate! A receita é moi sinxela, non leva moito tempo e son perfectos para acompañar cun café ben quentiño.
Se vos tamén queredes probar, non o dubidedes, porque están boÃsimas:
- 2 láminas de masa de hoxaldre(ou outra masa que prefirades, masa quebrada, por exemplo).
- 150g de chocolate con leite
- Aceite de xirasol.
Preparación:
Esténdese ben a masa, incluso cun rodillo para expandila mais.
Cun corta galletas con forma de corazón imos facendo formas. As colocamos na bandexa de forno sobre un papel vexetal.
Nun cuenco metemos o chocolate cun chorriño de aceite de xirasol e o quentamos en tandadas de 15 segundos ata que quede derretido.
Metemos unha cullerada pequena por riba do corazón e por riba deste outro corazón. Cun tenedor unimos os bordes (coma se fose unha empanadilla).
As metemos no forno 30 min 175 grados. E listas!!!